Co a proč jíst a NEjíst

Místo konání akce: Praha, Obchodní akademie, Heroldovy sady
Typ akce: Seminář
Cena za osobu: 500,- Kč
Mapa: zobrazit mapu
Termín konání akce: 11.06.2015 od 16:00 do 18:00
Akreditace MŠMT v rámci DVPP: ano i ne, viz sekce Často kladené otázky

Seminář o tom, jak zejména ve školkách a školách zajistit, aby děti jedly to, co doporučují výživoví odborníci. Jak se vymanit ze stravovacích stereotypů školních jídelen a rodinných zvyklostí a jak se vyznat v doporučeních takéodborníků na výživu.

Program

  • Jak výživa ovlivňuje zdravotní stav dětí, jejich chování a později i výsledky ve škole?
  • Proč bychom se měli stravovat zdravě a jak nejlépe posuzovat jednotlivé potraviny?
  • Co jsou ty nejkvalitnější potraviny?
  • Jaká jsou nejlepší výživová doporučení?
  • Zdravý talíř jako nástroj pro sestavení jídelníčku bez zbytečného počítání kalorií, porcí anebo jakýchkoliv jiných nepřirozených restrikcí.  
  • Zdravá kuchyň pro výuku dětí, co do ní patří a pomoc rodičům, jak si ji sami vybavit.

Lektorka

Margit SlimákováMargit Slimáková

Specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii v USA. Pravidelně publikuje a přednáší, propaguje zdravou výživu na školách. Využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Autorka výživových doporučení, např. Zdravého talíře. Odborná garantka iniciativy Skutečně zdravá škola.

Zpět na kalendář akcí

Je nám líto, již jsou všechny volné kapacity obsazeny.

Vyhledávání

Facebook

Sledujte novinky a zajímavosti ze zákulisí našich seminářů i na FB

Kontakt

Jana Olchavová

Jana Olchavová

jana@olchavova.cz
+420 602 87 17 87

 

Dita Olchavová

Dita Olchavová

dita@olchavova.cz
+420 773 27 03 20